Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
İNDİRİMDEKİLER

Birbirinde eşsiz ürünlerimizi keşfedin

BİZDEN HABERLER

Yeniliklerden haberdar olmak için blogumuza göz atın

Sizden Gelenler
08-04-2024
Sizden Gelenler

Ürün çok iyi banyom için zemin kaplama yaptım. Yapışkanı gerçekten çok güçlü düzeltemek için kaldırdığımda güç sarfettim. Kargo hızlıydı satıcı ilk siparişimde 2 adet fazla göndermiş teşekkür ederim yetmediği için 2. Siparişi de verdim. Satıcı güvenilir teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

Sizden Gelenler
08-04-2024
Sizden Gelenler

Gerçekten çok kaliteli ve uygulaması inanılmaz pratik

Sizden Gelenler
08-04-2024
Sizden Gelenler

çok memnun kaldık, uygularken biraz uğraştırıyor ama sonuç mükemmel bence, bu arada mutfak dolaplarını yenilerken boya olarak selfy decor vernikli boya, tezgah üstüne de bianca stella ahşap boyası kullandık yapacak olanlara fikir olur belki☺

TÜMÜNÜ GÖSTER
Tink Tasarım
TİNK Tasarım San Tic Ltd Şti 1990 yılında ticaret hayatına başlamış olan Benşah Tekstil San. Tic. Ltd. Şti'nin tekstil faaliyetlerini sonlandırarak,yepyeni bir sektöre; tasarım sektörüne adım atmasıyla kurulmuştur.

Türkiye’deki ve Dünya’daki müzelere, cam üreticilerine, mobilyacılara, mimari ve endüstriyel tasarımcılara, reklam ajanslarına, fotoğrafçılara, sanatçılara, kurumsal firmalara, kırtasiye sektörüne, online satış sitelerine sahip olduğu UV baskı makinaları ve diğer teknolojik ekipmanlar ile çözüm ortaklığı yapmaktadır.

Tink Tasarım ekibi ve kültür-sanat danışmanları ile birlikte otel, hastane, okul, ofis, ev, gibi yerlere özel sanatsal işleri anahtar teslim projeleri hazırlayıp sunmaktayız. Tink Tasarım Şirketi, 2010 yılı nisan ayında Rusnano destekli teknoloji şirketi olan Sun Innovations ve Sun Studio ile işbirliği anlaşması imzalamıştır. Bu anlaşma ile Tink Tasarım Led ve UV teknolojisinin bir arada kullanıldığı dijital baskı makinelerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmıştır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.